Ervaringen

Tessa heeft een hele persoonlijke benadering, is vriendelijk, rustig en heel behulpzaam, zonder zich op te dringen. We kregen alle ruimte om onszelf te zijn en eerlijk uit te spreken waar we behoefte aan hadden.

Tijdens de bevalling zorgde ze voor rust en dat gaf ons een veilig gevoel. Ze gaf ons voldoende ruimte om ons eigen ding te doen. Hoe Tessa van tevoren omschreef: “Ik ben er, maar ik ben er ook niet”, kwam overeen met de werkelijkheid. En dat was precies wat we nodig hadden.

Bedankt Tessa, jouw kwaliteiten en expertise zijn van absolute meerwaarde geweest tijdens het gehele geboorteproces!

Josje & Bas

Ik heb de gesprekken met jou als heel positief ervaren. Je luistert goed en voelt goed aan, daardoor kon je goed aansluiten op mijn behoeften. Je weet veel over het proces van de zwangerschap en bevalling en geeft veel bruikbare tips en adviezen. Zowel qua oefeningen als leesmateriaal. Wederom sloot dit goed aan bij mijn wensen wat betreft de bevalling. Jouw vragen zorgden ervoor dat ik over bepaalde dingen na ging denken, waardoor ik nog meer het gevoel kreeg regie te hebben over mijn zwangerschap en bevalling.

De begeleiding bij de bevalling vond ik zo fijn, je mocht ook echt niet weg!! Ik vind je enorm rustig en dat geeft mij een aardend gevoel. Het voelt heel vertrouwd om jou bij dit proces te hebben.

Roos

We voelde direct een klik met Tessa en wat we erg prettig vonden aan de voorbereidende gesprekken is dat ze echt op zoek was naar waar onze behoefte lag.

Tijdens de bevalling was ze er precies op de goede momenten, op de achtergrond zoals ik dat prettig vond. Ik heb me gedurende het hele proces veiliger en meer op mijn gemak gevoeld door de aanwezigheid van Tessa.

Tessa is een warme en liefdevolle vrouw die ons uitstekend heeft begeleid in deze bijzondere fase van ons leven. Dankzij de kundige voorbereiding kregen wij goed voor ogen hoe we het liefst wilden dat de bevalling zou verlopen. De aanwezigheid en coaching van Tessa tijdens de bevalling heeft voor zo'n veilige sfeer gezorgd. Al onze wensen zijn uitgekomen. Wij blijven haar voor altijd dankbaar voor deze intense en prachtige ervaring.

Eva & René

Lieve Tessa wat was jij de rust zelf, wist jij mij goed te begeleiden en zijn wij mega blij met jou! Zoals mijn man zegt: dankzij Tessa ben ik van mijn bevaltrauma af van ons eerste kindje.

Suus & Mike

Tessa is toegankelijk, open
en prettig in de samenwerking.

Eline, verloskundige

Tessa heeft ons goed voorbereid om vol vertrouwen de bevalling in te gaan. Ze neemt je van begin
tot eind mee in wat je kan verwachten en geeft praktische tips die heel waardevol zijn.

Wij keken er nog meer naar uit om onze zoon te ontmoeten! (Privé zwangerschapscursus)

Veronique & Buddy