Privé zwangerschaps-
cursus

Wil jij je -samen met je partner of alleen- zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling op een manier die bij je past en op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! Tijdens mijn privé zwangerschapscursus leer ik je alles wat je moet weten om vol vertrouwen jouw bevalling in te gaan.

Ontspannen bevallen

Of je nou alle vertrouwen hebt in je lichaam of helemaal niet, een goede voorbereiding is van onschatbare waarde. Ik help jullie bij het helder krijgen van jullie wensen, dromen en behoeftes, deel mijn kennis en leer je alle technieken die je nodig hebt voor een goede voorbereiding op jouw bevalling.

Precies weten wat je wil

Je leert alles over de mogelijke interventies en complicaties, zodat wanneer zo’n moment zich voordoet jij precies weet wat je opties en wensen zijn. Zo hou jij de regie over jouw bevalling.

Voordelen privé zwangerschapscursus

  • + Persoonlijke coaching aan huis, waarin je al je vragen kan stellen.
  • + Niet alleen leer je ademhalingstechnieken, maar ook andere technieken en kennis, zodat je meer zelfvertrouwen voor, tijdens en na de bevalling ervaart, omdat je goed voorbereid bent en weet
    wat je kunt verwachten.

  • + Bewuste keuzes maken in wat voor jou belangrijk is tijdens de bevalling.
  • + Meer kans op een positieve bevallingservaring, dat zorgt voor een goede en snelle hechting met je kindje.

Werkwijze privé zwangerschapscursus

In drie coachingsessies aan huis van 2 tot 3 uur leer ik jou en je eventuele partner alles over het fysiologische proces van de bevalling. Ik leer jullie verschillende ontspannings-, ademhalings-, en verlichtingstechnieken zodat je beter voorbereid de bevalling ingaat. Daarnaast leer ik je over de eventuele complicaties en interventies zodat je weet wat je opties en wensen zijn. Zo kunnen jullie samen gaan ontdekken wat jullie belangrijk vinden en wat je nodig hebt tijdens de geboorte van jullie kindje en in de periode daarna. Dit zorgt ervoor dat jij de regie houdt tijdens de bevalling.

In ons laatste gesprek nemen we de tijd om de bevalling door te spreken en eventuele onzekerheden weg te nemen.

Tarief €650,- inclusief btw en reiskosten
Mijn werkgebied is 30 km rondom Arnhem


ik wil kennis maken

Wist je dat de aanwezigheid van een doula tijdens de bevalling de kans op een positieve bevalervaring aanzienlijk vergroot?
Wil je ook mijn begeleiding tijdens je bevalling? Ga dan voor doulabegeleiding.

De geboorte van je kind zul je de rest van je leven herinneren. Door te investeren in de juiste ondersteuning en begeleiding kun jij er zeker van zijn dat jij vol trots en liefde kunt terugkijken op deze gebeurtenis.